Managementcoaching

Managers krijgen meer en meer verantwoordelijkheden. De snelle veranderende marktvraag, fusies en overnamen vergroten de belasting. Of u al jaren actief bent als manager of net begint, uw werk draait uiteindelijk om mensen. heeft u het gevoel dat er meer uit te halen valt? Human Support kan u helpen uw capaciteiten optimaal te benutten. 

Wat kan Human Support voor u betekenen?
Management coaching of executive coaching is een directe, effectieve manier om het functioneren als manager te verbeteren. Met aandacht voor de mensgerichte kant van leidinggeven. De reflectiegerichte coaching stimuleert en inspireert om op zoek te gaan naar mogelijkheden en kansen. De coaching zet vooral in op onderliggende denkpatronen en zienswijzen. Het gaat dus minder om het trainen van managementvaardigheden zelf. U leert om vanuit concrete doelen effectieve stappen te nemen. 

Resultaat
Human Support werkt vanuit mogelijkheden en kansen, met een grensverleggende benadering en met respect voor het individu. Aan het eind van het traject heeft u een duidelijk beeld van uw kwaliteiten als leidinggevende. U kunt gedrags- en denkpatronen sturen, om zo effectiever leiding te geven en te coachen. 

Human Support coacht ondernemers, managers en directeuren die:

  • persoonlijke effectiviteit willen vergroten en ontwikkelen
  • met meer bezieling willen leidinggeven
  • meer inzicht willen in drijfveren en competenties
  • de communicatie willen verbeteren en versterken
  • streven naar meer daadkracht en minder weerstand